برام پسته تازه نمیخرید. میگفت این آشغالها چیه تو دوست داری؟ این همه پول میدی، دو لایه پوست از روش میکنی، آخرشم یه چیز بیمزه تهش میمونه. البته من که میخریدم مینشست کنارم و تا دونهی آخرش تموم نمیشد از جاش بلند نمیشد.
دیروز وقتی از راه اومد یه کیسه پسته تازه خریده بود. اونم پستههای درشت و تر و تمیز. معلوم بود کلی پولش رو داده.
تشکر کردم و بردم که بذارمش توی یخچال.
گفت: "مواظب پوستهاش باش"
یه ذره کج و کوله نگاهش کردم تا به حرف اومد. معلوم شد یکی از همکارا کلی از مربای پوست پسته تعریف کرده که خیلی خوشمزه است و بینظیره و ... خلاصه اونقدر که متین دلش مربای پوست پسته خواسته و این پستهها رو خریده که من براش مربا درست کنم.
دیشب پوست پستهها رو درآوردم و یک کمی پختم. بعد آب تلخش رو خالی کردم و خلاصه تا صبح چندبار آب رو خالی کردم.
از صبح زود هم گذاشتم با آب و شکر و هل و یک کمی مغز پسته پخت. الان تقریبا آماده شده. هم خوشمزه است، هم خوش عطر. خلاصه به عنوان اولین تجربه من در پخت مربا چیز بدی از آب درنیومده.
عکس از +
نوش جون... من تجربه مربا پزی رو تا حالا نداشتم اما یه بار تجربه اش میکنم باید جالب باشه...
به به ... دست مستانه بانو درد نکنه ...
منم تعریف این مربا رو زیاد شنیدم ... نوش جان
حتما امتحانش میکنم. مرسی
آفرین خانوم کدبانو.والله تو خونه ما اصلا مربا استفاده نمی شه.وگرنه حتما درستش می کردم.اما منو همسری دیوونه ی پسته تازه هستیم.
نوش جان... معلومه خیلی خوشمزه شده
خیلی کدبانو هستی
عجب مربایی دستت دردنکنه میگم پسته که خیلی خوبه اونم تازش کلی خون سازه
رژیم رو شکستی؟
همممممممممممم...ولی ما بیشترتر عاشق پسته ی تازه ایییییییم
حالا این مربا میذاره رژیمت را ادامه بدی یا نه؟
به به! عالیه!
آوخی،دلم خواااست!
به نظر خیلی خوشمزه میاد
نوش جون
تا حالا نشنیده بودم جالب بود
دوست دارم امتحان کنم
در مورد جمله ی اول آخه چرا بی مزه؟؟؟
پسته ی تازه خیلی خوشمزه است که من عاشق طعمشمو ازش سیر نمیشم