تو خونهی ما کاهو هیچ وقت طرفدار نداشت. معمولا فقط وقتی مهمون داشتیم کاهو میگرفتیم و اونم مهمونا یه ذرهاش رو میخوردن و بقیه اش اونقدر میموند تا من تبدیلش کنم به کوکوسبزی.
چندوقت پیش اما یه ایدهای به ذهنم رسید. از اون به بعد دیگه کاهو نخریدم و برای خودمون و مهمونا سالاد جعفری درست میکردم. یعنی ترکیبی از جعفری خورد شده، گوجه فرنگی و جوونهی گندم یا ماش با روغن زیتون و آبلیمو یا سس. به نظر خودمون که خیلی خوشمزه است. مهمونا هم بیشتر از سالاد کاهو ازش میخورن و تعریف هم میکنن. خواص جعفری هم که بر کسی پوشیده نیست!
چند وقت پیش فهمیدم لبنانیها ایده من رو کپی کردن یک تغییرات کوچیکی توش دادن و اسمش رو گذاشتن تبوله! عیب نداره ما که بخیل نیستیم...
هیچی دیگه! خواستم بگم درستش کنین،خوشمزه است و به امتحانش می ارزه...
ینی صدبار خواستم توسفر بپرسم چجوری اون یارو رو می خوردی
البته بیشتر به خاطر تندیش... الان جوابمو گرفتم
اره تبوله سالاد خوشمزه ایه اما هیچ چی جای کاهورو نمیگیره .
ممنون مستانه جون برای پیشنهاداتت! حتما امتحانش می کنم. مخصوصا خوبیش اینه که می شه بدون سس هم خوردش ;)
قبلا از اینکه بیام این پست رو بخونم داشتم فکر می کردم امروز ناهار چی بخورم ولی فکر کنم این سالاد خیلی خوشزه باشه ..
ولی حیف که نه لبنان هستیم و نه دوست جان در کنار ما .. فکر کنم در فیلم کتاب قانون جایی به این سالاد اشاره شده است ..
22 سال پیش توی کویت این غذا مشهورترین سالاد بود که لبنانیا به قول شما کپی کردن