تبوله


تو خونه‌ی ما کاهو هیچ وقت طرفدار نداشت. معمولا فقط وقتی مهمون داشتیم کاهو می‌گرفتیم و اونم مهمونا یه ذره‌اش رو می‌خوردن و بقیه اش اونقدر می‌موند تا من تبدیلش کنم به کوکوسبزی.

چندوقت پیش اما یه ایده‌ای به ذهنم رسید. از اون به بعد دیگه کاهو نخریدم و برای خودمون و مهمونا سالاد جعفری درست می‌کردم. یعنی ترکیبی از جعفری خورد شده، گوجه فرنگی و جوونه‌ی گندم یا ماش با روغن زیتون و آبلیمو یا سس. به نظر خودمون که خیلی خوشمزه است. مهمونا هم بیشتر از سالاد کاهو ازش می‌خورن و تعریف هم می‌کنن. خواص جعفری هم که بر کسی پوشیده نیست!


چند وقت پیش فهمیدم لبنانیها ایده من رو کپی کردن یک تغییرات کوچیکی توش دادن و اسمش رو گذاشتن تبوله!  عیب نداره ما که بخیل نیستیم...



هیچی دیگه! خواستم بگم درستش کنین،خوشمزه است و به امتحانش می ارزه...

 

نظرات 5 + ارسال نظر
خانم سین یکشنبه 28 فروردین 1390 ساعت 07:57

ینی صدبار خواستم توسفر بپرسم چجوری اون یارو رو می خوردی

البته بیشتر به خاطر تندیش... الان جوابمو گرفتم

سایه یکشنبه 28 فروردین 1390 ساعت 08:41 http://didarema.persianblog.ir

اره تبوله سالاد خوشمزه ایه اما هیچ چی جای کاهورو نمیگیره .

لیلا یکشنبه 28 فروردین 1390 ساعت 20:20

ممنون مستانه جون برای پیشنهاداتت! حتما امتحانش می کنم. مخصوصا خوبیش اینه که می شه بدون سس هم خوردش ;)

قاسم سه‌شنبه 30 فروردین 1390 ساعت 13:21 http://altapeh.blogfa.com

قبلا از اینکه بیام این پست رو بخونم داشتم فکر می کردم امروز ناهار چی بخورم ولی فکر کنم این سالاد خیلی خوشزه باشه ..
ولی حیف که نه لبنان هستیم و نه دوست جان در کنار ما .. فکر کنم در فیلم کتاب قانون جایی به این سالاد اشاره شده است ..

حمزه چهارشنبه 2 شهریور 1390 ساعت 00:25

22 سال پیش توی کویت این غذا مشهورترین سالاد بود که لبنانیا به قول شما کپی کردن

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد