پختن مرغ خوشمزه در روز پنجشنبه!!

 

معمولا وقتی مهمون دارم دو جور غذا درست می‌کنم. یه جور خورش که حدس می‌زنم دوست دارن و یه جور خوراک فانتزی که حدس می‌زنم تا حالا نخورده باشن. معمولا از این شیوه استقبال می‌شه و مهمونها خوششون میاد و مهمتر از اون اینکه این طوری برنج کمتری درست می‌کنم که یکی از سخت‌ترین کارها برای من درست کردن برنج در ابعاد زیاده!


اما در مورد خونواده‌ی متین این شیوه اصلا جواب نداده و معمولا به غذاهای جدیدی که درست می‌کنم روی خوش نشون نمی‌دن! منم دیروز تصمیم گرفتم حالا که این طوریه زحمت بیخودی نکشم و از همون زرشک پلو با مرغ استفاده کنم. اما دوتا مشکل وجود داشت. یکی مشکل برنج در ابعاد زیاد و مشکل دوم درست کردن مرغ خوشمزه!


آخه یکی از کارهای سخت دیگه یا حتی این بار می‌شه گفت ناممکن برام درست کردن مرغ خوشمزه بود! اون روش مرغ با زعفرون و پیاز در فر رو هم امتحان کرده بودم ولی باز هم به نظرم خوشمزه نبود.


خلاصه زنگ زدم به خاله‌ام:

- سلام خاله! شنیدم شما مرغ رو خیلی خوشمزه درست می‌کنی!

- عجب آدم نمک‌نشناسی هستی! یعنی فقط شنیدی؟ تا حالا اصلا نخوردی که؟

- این حرفها رو ولش کن خاله. دستور مرغت رو همراه با فوت کوزه‌گریش بهم یاد بده.

- روی تکه‌های مرغ برشهای ریزی ایجاد می‌کنیم و از شب قبل توی هل و زیره و زنجبیل و نمک و روغن زیتون می‌خوابونیم. موقع درست کردنش هم پیاز داغ رو همراه با یک کمی سیر و زردچوبه درست می‌کنیم و رب رو هم تفت می دیم (توی ماهیتابه باشه بهتره) و بعد مرغها رو با دست تمیز می‌کنیم و داخل ماهیتابه میزاریم و یه ذره آب، به اندازه نصف یه فنجون آب می‌ریزم و درش رو می‌ذاریم. مرغ اول آب می‌ندازه و با آب خودش پخته می‌شه و بعد هم که آبش تموم شد توی روغن و رب یک کمی حالت سرخ کرده پیدا می‌کنه.


خداییش خوشمزه‌ترین مرغی بود که خورده بودم. (البته بهتره بگم درست کرده بودم! چون مرغهای خاله و مامان‌بزرگ هم واقعا خوشمزه‌اند.)

  

 

نظرات 11 + ارسال نظر
مریم جمعه 18 آذر 1390 ساعت 19:58 http://www.myutopias.blogfa.com

امتحان میکنم ممنون

نوش جان

دلژین جمعه 18 آذر 1390 ساعت 20:59 http://drdeljeen.com

حتما باید اینجوری درست کنم پس...مرسی

امیدوارم مال تو هم خوشمزه بشه.

نسرین جمعه 18 آذر 1390 ساعت 21:47

سلام میشه تایم پخت رو هم بگی که چقدر طول کشید تا مرغا پخت؟

حدود دو ساعت با حرارت ملایم. البته به نظرم بستگی به تعداد مرغها هم داره. باید وسط کار بهش سر بزنی که آبش تموم نشه.

ساچلی جمعه 18 آذر 1390 ساعت 23:06 http://helgha.blogfa.com

نوشتم حتما امتحان می کنم خسته شدم از طمع تکراری

نوش جان. امیدوارم دوستش داشته باشی.

وااااااااااااای معلوم‌ه خیلی خوشمزه‌س. من هم ظهر مرغ خوردم، هم شب. الان باز دل‌م میخواد اینا رو.

بفرمایید ناهار در خدمت باشیم :)

نرگس شنبه 19 آذر 1390 ساعت 07:23

چقدر هیجان‌انگیز! منم همین مشکل رو دارم همیشه، خودم خیلی مرغ رو به تنهایی دوست ندارم. جالبیش این‌جاست که اون روز داشتم فکر می‌کردم این همه مهمونی رفتم مرغ چطوری درست کرده بودن؟ اصلا یادم نمی‌اومد! همه‌جا دو نوع غذا بوده، رفتم اون یکی رو خوردم!

پس وای به وقتی که یه جور غذا بیشتر نبوده و اونم مرغ بوده!

میرزا بنویس شنبه 19 آذر 1390 ساعت 08:37 http://daftardastak.persianblog.ir

وای دلم خواست. سر صبحی منو به اشتها آوردی

خوبه که اشتهات باز شد، حالا برو صبحونه ات رو نوش جون کن :)

راما شنبه 19 آذر 1390 ساعت 08:53 http://missymemol.blogfa.com

یعنی باید بیام خونت همینو بخورم سر صبحی مردم از گشنگی
مستانه خدا رو خوش میاد به جاش کیک گاز بزنم؟؟

هرچی هم مرغ خوشمزه باشه سرصبحی اصلا نمی چسبه. به نظرم از همون کیکت لذت ببر!

شهریار شنبه 19 آذر 1390 ساعت 10:49 http://irangardish.blogfa.com

سلام و درود
من برای پخت این مرغ به شما نمره 10 را می دهم!!!!!!!

خیلی خوبه که نچشیده بهش 10 می دین!

قاصدک شنبه 19 آذر 1390 ساعت 11:29 http:///http://sandoghchehayyam.blogfa.com/

عزیزم رنگش که هوش و حواس می بره .. طعمش هم حتما عالی بوده ..

مرسی عزیزم

صحرا شنبه 19 آذر 1390 ساعت 12:12 http://sahra87.persianblog.ir

بچه جان من رفتم سفر در عرض ۵ روز دو کیلو چاق شدم و از صبح تا حالا هیچی نخوردم . الان برا چی تو میای از این مرغ خوشمزه عکس می ذاری که من غش کنم بیفتم پشت مونیتور؟

نه برای اینکه گولت بزنم بری رژیمت رو بشکنی و بازم چاقتر بشی! چرا فقط من چاق باشم؟؟؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد